Dikke wimpers krijgen: dit zijn de 10 do’s en don’ts

door | aug 4, 2022 | Korte wimpers, Wimperserum

In andere blogs vertellen wij al hoe je langere wimpers kunt krijgen, maar hoe zorg je ervoor dat je wimpers ook dikker worden door meer wimperhaartjes en een donkere look te krijgen? Is mascara de ideale oplossing of kun je dit beter niet doen? In deze blog vertellen wij de beste do’s en don’ts voor dikkere wimpers.

De do’s om dikke wimpers te krijgen

Er zijn een aantal manieren om je wimpers dikker te krijgen. Deze do’s hebben we voor jou verzameld en op een rij gezet, zodat jij dit direct kunt toepassen. Doe er je voordeel mee en laat die dikke wimpers maar komen.

dikke wimpers

Tip 1: Vul je vitamines aan om dikkere wimpers te krijgen

Schoonheid begint al van binnen uit. Hierdoor is het belangrijk om je vitamines goed aan te vullen. Er zijn verschillende vitamines die haargroei stimuleren en dus dikke wimpers creëren. Vitamines die wij aanraden zijn onder andere vitamine B5, B6 en B8, maar ook vitamine D. Waar jij vitamine B in vind, leggen wij je uit in onze blog over lange wimpers. Lees deze uitgebreide blog zeker even door om meer do’s te lezen om dikke wimpers te krijgen.

Tip 2: Schaf een wimperserum aan om lange, dikke wimpers te krijgen

Een wimperserum is hét middel om jouw wimpers te laten groeien en jouw wimpers dikker te maken. Door de ingrediënten die hierin zitten, duurt de groeicyclus van jouw wimpers langer wat zorgt voor langere, dikke wimpers. Wij hebben hét wimperserum voor jou die jouw wimpers dikker maken. Dit wimperserum zit vol vegan ingrediënten, waardoor het een veilige wimperserum is. Een voordeel van FLASH is dat je al het resultaat vanaf één week kunt zien. En ja, dit is zelden ten opzichte van andere wimperserum merken. Als jij een wimperserum zoekt die veilig is, jouw wimpers goed verzorgt en dikker maakt, bekijk dan zeker eens het wimperserum FLASH en laat het groeien van jouw dikke wimpers maar beginnen.

Tip 3: Koop een goede mascara

Een goede mascara is onmisbaar om dikke wimpers te krijgen. Waarom? Goedkope of minder goede mascara hebben verschillende chemicaliën in de ingrediënten zitten wat ervoor zorgt dat jouw wimpers sneller kunnen afbreken. Tevens kan het zijn dat de mascara zo goed vast zit dat afbraak ook om de hoek ligt. Ditzelfde geldt voor waterproof mascara. Dit is een mascara die erg stevig aan de wimper zit gekleefd. Fijn voor de regenachtige dagen in ons kikkerlandje, maar jouw wimpers zijn hier niet zo blij mee.

Tip 4: Maak gebruik van een mascara primer

Heb jij al eens gebruik gemaakt van een mascara primer? Dit is een extra laagje wat je aanbrengt aan je wimpers in het wit. Door hier een zwarte (goede!) mascara overeen te doen, lijken je wimpers dikker, voller en langer. Een fantastische methode als je een avondje uit gaat en toch lange wimpers wilt krijgen in een periode dat de wimperhaartjes zijn uitgevallen. Ook hierbij raden wij het aan om een goed merk te kiezen. Ga langs bij een beautyspecialist als Douglas of Ici Paris XL en laat je adviseren.

Tip 5: Maak je ogen schoon voor het slapen gaan

Een belangrijke do om dikke wimpers te krijgen, maar vaak wordt vergeten door veel vrouwen: maak-je-ogen-schoon-bij-het-slapen-gaan. Dit is echt een must-do om dikke wimpers te krijgen en te behouden. Waarom? In de nacht geef jij jouw ogen rust en krijgen ze de kans om te herstellen. Als je niet je ogen schoonmaakt, blijven de chemicaliën uit een mascara op jouw wimper zitten wat in jouw wimper trekt en zeer negatief is voor de kwaliteit van jouw wimperharen. Wees verstandig, maak je ogen schoon. We beloven dat het werkt in de weg naar jouw dikke wimpers.

Tip 6: Zorg goed voor je wimpers met een goede make-up remover

In tip 5 hebben we als do gegeven dat je je ogen goed moet schoonmaken voor het slapen gaan. Als extra do is het belangrijk om een goede make-up remover aan te schaffen, zodat je niet té hard in je ogen hoeft te wrijven om de mascara eraf te halen. Te hard in je ogen wrijven is namelijk een echte don’t. Door een goede make-up remover aan te schaffen, bescherm jij jouw wimperhaartjes en kunnen de wimperharen beter groeien en dus dikker worden. Vergeet tijdens dit proces ook niet jouw wimperserum op te doen. Voor het slapengaan is hét moment om wimperserum op te doen en jouw wimpers te voeden. Heb jij ons wimperserum al gezien? Bekijk het gerust.

Dit zijn de don’ts waardoor dikke wimpers weg gaan

Naast een tal van do’s zijn er ook een aantal don’ts die wij zeer afraden om ervoor te zorgen dat jouw wimpers lang, vol en dik blijven.

dikke wimpers

Don’t 1: Haal je mascara eraf

We hebben het al genoemd als do, maar het hoort ook zeker bij het rijtje van de don’ts. Slapen met mascara is echt not-done voor dikke wimpers. Haal je mascara eraf voor het slapengaan. Altijd. Het is echt een kleine moeite, maar het doet zoveel voor de groei van jouw lange, dikke wimpers.

Don’t 2: Dikke wimpers? Stop eens met die mascara – wimperkruller routine!

We begrijpen dat een wimperkruller ontzettend handig is om te gebruiken voor die perfecte krul, maar eerst mascara op doen en dan pas een wimperkruller tussen je wimpers knijpen is echt not-done. Je kunt als het ware je wimpers afknijpen, aangezien je al mascara hebt opgedaan en kan vast plakken aan jouw wimperkruller. Wil je graag een wimperkruller gebruiken, doe dit dan altijd voordat je mascara op doet.

Don’t 3: In je ogen wrijven zorgt niet voor dikke wimpers

Het lijkt onschuldig, maar dat is het niet: in je ogen wrijven. Je wimpers kunnen breken snel af als je in je ogen wrijft. Word jij wakker en zit dit standaard in je routine? Knipper dan met je ogen, maar doe niet wrijven. Echt. Het is not-done voor jouw dikke wimpers. Door te knipperen met je ogen wordt het vuil naar de binnenste ooghoek gedrukt, waardoor je het vuil makkelijk en veilig met je vinger kunt weghalen.

Don’t 4: Smeer geen verschillende lagen mascara over elkaar heen

We herkennen het, maar het is echt not-done voor dikke wimpers: verschillende lagen mascara over elkaar heen smeren. Je wimpers worden zo zwaar en hard waardoor ze kunnen afbreken. Daar gaan je dikke wimpers… Dat willen we niet. En die dikke wimpers die lijken op spinnenpoten is echt uit de tijd, dus waarom zou je dat nog doen? Kies verstandig, kies voor jouw dikke wimpers.

Met deze blog hopen we dat jij precies weet hoe jij jouw dikke wimpers kunt behouden. Nu is het eerst tijd om die lange, dikke wimpers te krijgen. Dit doe jij met het wimperserum van FLASH. Bestel het nu.

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

  • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
  • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
  • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

Hoe breng je een wimperserum aan?

Een wimperserum is de ideale manier om je wimpers een boost te geven in lengte, volume en dikte. Vaak wordt gedacht dat een wimperserum aanbrengen erg lastig is, maar dat is helemaal niet het geval. Met de eerste keer aanbrengen van het wimperserum heb je het al onder...

0 reacties

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES