Dit is het wimpergroeiserum dat écht werkt

door | sep 9, 2022 | Wimperserum

Een wimpergroeiserum dat prikt als je het opsmeert. Een wimpergroeiserum dat stiekem slecht is voor je ogen. Een wimpergroeiserum dat eigenlijk niet werkt, ook al houd je de moed erin. Een wimpergroeiserum die eigenlijk helemaal niet goed is voor de natuur of de dieren door de akelige ingrediënten in het serum. Ja, ik herken het. Been there, done that. Dit is precies de reden waarom ik mijn eigen wimperserum heb ontwikkeld.

In deze blog vertel ik je precies wat dit middel is en waarom dit wimpergroeiserum wél werkt en het proberen waard is. Nee, niet omdat ik het zelf heb ontwikkeld, maar omdat de resultaten niet liegen en ik alles heb getest om het beste te leveren. Lees vooral verder en ontdek het wimpergroesierum dat écht werkt.

Het wimpergroeicyclus

Laten we beginnen bij het begin. Ten eerste is het belangrijk om te weten hoe het groeiproces eigenlijk gaat om lange wimpers te kunnen krijgen. Je wimpers groeien in drie verschillende stadia. Deze stadia heten de anagene (groeifase), de catagene (afbraakfase) en de telogene (rustfase). De anagene fase duurt ongeveer 4 tot 10 weken, de tweede fase duurt ongeveer 15 dagen en de derde fase duurt ongeveer 4 tot 9 maanden. Na de laatste fase valt de wimper uit en begint het verhaal opnieuw. Doordat elke wimper in een andere fase zitten – en lees: je hebt wel meer dan 90 per ooglid – wordt je heus niet wakker met opeens geen wimpers op je ogen.

Het versnellen van de cyclus met een wimpergroeiserum

Om langere wimpers te krijgen, is het belangrijk om het proces van de anagene fase te beïnvloeden. Dit kan gedaan worden met een wimpergroeiserum. Tevens is het belangrijk om in deze fase goed voor je wimpers te zorgen. Enkele tips:

  1. Gebruik geen waterproof mascara
  2. Wrijf niet te hard in je ogen
  3. Slaap altijd met schone ogen – haal je make-up eraf!

Korte, dunne wimpers

Enkele jaren terug had ik last van het feit dat mijn wimpers niet langer groeiden dan dat ik graag wou. Ik had al vaker gelezen dat maar liefst 3 op de 4 vrouwen last had van te dunne of te korte wimpers, maar waarom was ik nou niet die ene persoon die het wel had? Niet mopperen, maar op zoek naar een oplossing. Ik ging op zoek naar het beste wimpergroeiserum. Althans, dat zeiden ze in de winkel. En ja, je moet het toch eerst testen voordat je het zeker weet. Daar ging ik weer. Smeren, smeren, smeren. Zo waren we alweer weken verder en mijn wimpers werden nog niet langer, zoals ik het graag wou. Maar ik had geloof in het feit dat wimpergroeiserums wel degelijk werken. Ik had alleen nog niet de juiste gevonden die niet prikte, fijn op de oogleden kon aanbrengen of wat de groeicyclus sterk positief beïnvloedde.

Het wimpergroeiserum FLASH

Hierdoor heb ik mijn eigen wimpergroeiserum ontwikkeld met succes. Na vele malen testen, wist ik het zeker: dit is het wimpergroeiserum dat écht werkt. Celié Beauty – met het wimperserum FLASH – is voor elke wimper, want elke wimper verdient de beste verzorging. Met dit wimpergroeiserum kun jij jouw wimpers de juiste verzorging en aandacht geven die het verdient. Het wimperserum is veilig voor de wimpers en geeft een snel en langdurig resultaat. Daarnaast is het eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

Wat ik zo fantastisch vind aan FLASH is dat je al na één week resultaat ziet. Het beste resultaat zie je pas na 3 maanden, maar het proces start al heel snel. Hierdoor kun je al vroeg beginnen met genieten van volle, mooie en lange wimpers. Meer informatie over FLASH vind je op deze pagina van het wimpergroeiserum.

wimpergroeiserum

Het gebruik van een serum voor wimpers

Binnen no-time kun jij al dit wimpergroeiserum aanbrengen. Ik doe het al in 10 seconden. Probeer jij dit record eens te verbreken. Het gebruik van FLASH gaat in 4 eenvoudige stappen.

Stap 1: Clean

In de eerste stap is het belangrijk om je ogen make-up en creme-vrij te maken. Dit kan gedaan worden met make-up remover. Kies wel een goede make-up remover die niet slecht is voor je ogen. Vraag dit gerust eens na in de winkel.

wimpergroeiserum

Stap 2: Apply

Breng hierna het wimpergroeiserum aan net boven je wimperrand. je doet eigenlijk hetzelfde als bij het aanbrengen van een eyeliner.

wimpergroeiserum

Stap 3: Sleep

Dit vind ik stiekem de leukste stap natuurlijk: slapen. Ga heerlijk slapen en laat het wimpergroeiserum het werk doen.

wimpergroeiserum

Stap 4: Enjoy

Geniet van mooie, volle, lange en gezonde wimpers.

Doe jezelf een plezier en probeer ook eens dit wimpergroeiserum. Echt, het is het proberen waard. Ik weet zeker dat jij ook super tevreden bent. Liever eens bekijken wat andere vrouwen al hebben ervaren? Bekijk dan de verbluffende resultaten.

wimpergroeiserum

Veel liefs,

Celié Beauty

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

  • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
  • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
  • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

Hoe breng je een wimperserum aan?

Een wimperserum is de ideale manier om je wimpers een boost te geven in lengte, volume en dikte. Vaak wordt gedacht dat een wimperserum aanbrengen erg lastig is, maar dat is helemaal niet het geval. Met de eerste keer aanbrengen van het wimperserum heb je het al onder...

Waarom is FLASH een natuurlijk wimperserum

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk wimperserum is FLASH ontwikkeld. Dit wimperserum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ook nog eens cruelty-free. Dit maakt dat deze natuurlijke wimperserum niet enkel goed is voor het milieu, maar ook voor de...

0 reacties

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES