Alles wat jij moet weten om die lange wimpers te krijgen

door | aug 4, 2022 | Korte wimpers, Wimperserum

Bambi met haar lange wimpers, daar zijn we allemaal jaloers op. Over straat lopen met die lange wimpers, even knipperen en iedereen staat versteld: hoe kómt zij daaraan? Dat is wat we willen, maar helaas zijn lange wimpers niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen is gezegend met die perfecte krul, lengte of de vele wimperhaartjes die jouw ogen laten shinen. Lange wimpers zorgen ervoor dat jouw ogen gaan spreken. In deze uitgebreide blog vertellen wij precies wat jij kunt doen om lange wimpers te krijgen en wat hét ultieme groeimiddel is voor die lange wimpers.

Ik heb erg korte wimpers

Het kan zijn dat jij je erg stoort aan je korte wimpers. De manier waarop jij jouw mascara gebruikt of welke mascara je gebruikt kan al invloed hebben op de lengte van jouw wimpers. Zo is waterproof mascara die zeer stevig blijft zitten fantastisch voor regenachtige dagen, maar niet voor de kwaliteit van jouw wimpers. Gebruik je een goedkope mascara, dan kan het zijn dat hier minder goede ingrediënten inzitten die zorgen voor een slechte wimperkwaliteit. Dit beschadigt de wimpers eerder, waardoor het kan zijn dat je wimpers afbreken en je nog langer moet wachten op die prachtige lange wimpers. Wil je lange wimpers, gebruik geen waterproof mascara en kies voor kwaliteit. Zo wel voor mascara, als voor een zeer goede wimper serum. Hier later meer over.

dikke wimpers

Wat zijn andere oorzaken voor korte wimpers?

Naast bovenstaande oorzaken kunnen korte wimpers door meerdere redenen komen. wij hebben even een opsomming gemaakt. Zo kun jij snel in een overzicht zien of er een oorzaak is die jij uitvoert wat jouw lange wimpers tegenhoudt.

 • Doe jij vaak wimperverf op je wimpers?
 • Vergeet je wel eens jouw mascara eraf te halen voor het slapengaan?
 • Smeer je vaak meerdere lagen mascara op?
 • Gebruik je verschillende mascara’s door elkaar heen?
 • Gebruik je een krultang om gekrulde lange wimpers te creëren?

Heb jij een vraag met “ja” beantwoord, dan kan het zijn dat dat de oorzaak is voor jouw korte wimpers. Gelukkig zijn er oplossingen om lange wimpers te krijgen, ook als je altijd korte wimpers hebt gehad. Heb je al eens gedacht aan een wimper groeimiddel om jouw wimpers te laten groeien?

Een wimper serum voor korte wimpers

Wil jij ook graag lange wimpers? Dan hebben wij het groeimiddel om lange wimpers te krijgen. Een ideale wimper serum voor korte wimpers is FLASH van Celié Beauty. Binnen enkele weken krijg je al vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn. Dit wimper serum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor jouw wimpers op de juiste manier worden gevoed en geen foutieve ingrediënten op je ogen aanbrengt. De missie van Celié Beauty is om iedere vrouw te laten stralen met prachtige ogen en lange wimpers. Ben jij benieuwd naar dit wimper serum? Bekijk nu FLASH het wimper groeimiddel.

Verschillende manieren om wimpers te verlengen

Vaak wordt wimpergroei bepaald door je DNA, echter is het mogelijk om dit proces te stimuleren. Wij hebben alvast een aantal tips opgeschreven, zodat jij kunt beginnen met het verlengen van jouw wimpers. Het is tijd voor lange wimpers.

dikke wimpers

Tip 1 – Wimpers hydrateren met een wimper serum

Om ervoor te zorgen dat jouw wimpers gaan groeien, is het belangrijk om jouw wimpers te hydrateren. Dit kun je doen met een wimper serum. Zorg er wel voor dat hier gebruik gemaakt wordt van veilige ingrediënten. Onze wimper serum van FLASH zit vol met natuurlijke ingrediënten, is dierproefvrij en 100% vegan.

Tip 2 – Kies voor een goede mascara

Ja, we kunnen wel zeggen: doe nooit meer mascara op, maar we weten dat dat niet de oplossing is voor veel vrouwen. Kies daarom voor een goede mascara van goede kwaliteit. Kijk hiervoor eens op Douglas of ICI Paris XL. Zij verkopen merken als Yves Saint Laurent Beauté, Charlotte Tilbury of CHANEL. Daarnaast is het ook slim om eens bij hun de winkel binnen te lopen en om advies te vragen welke mascara écht goed is voor je wimpers. Het kan een duurdere investering zijn, maar het is het geld waard.

Tip 3 – Vul jouw vitamines aan voor extra lange wimpers

De groei van jouw schoonheid begint ook van binnenuit. Door vitamines aan te vullen, zorg jij ervoor dat de haren van binnenuit zullen groeien. Goede vitamines zijn B8 (biotine). Biotine speelt een belangrijke rol in haargroei. Dit zit in noten, zaden, avocado’s of zoete aardappel. Tevens raden we B5 en B6 aan. B5 zit onder andere in kip, zalm of pinda’s. B6 zit onder andere in sojabonen, eieren of gevogelte. En last but not least, vul jouw B12 als vitamine aan.

Langere wimpers met een wimper groeimiddel

Zoals hierboven beschreven, is een wimpergroeimiddel een ideale oplossing om lange wimpers te krijgen: een lange wimpers serum. Let wel op: vaak is hierbij goedkoop duurkoop. Zorg er dus voor dat je een merk kiest die van goede kwaliteit is met natuurlijke ingrediënten. Jouw ogen zijn kostbaar, dus koop een wimper groeimiddel die zeer kwalitatief goed is. Zelf hebben wij een wimper serum ontwikkeld die veilig is voor jouw wimpers en ogen mét een snel en langdurig resultaat. Het is eenvoudig te gebruiken en al binnen 10 seconde aan te brengen.

Wat FLASH zo bijzonder maakt, is dat je al vaak binnen één week resultaat kunt zien. Na 3 maanden ga je het beste resultaat zien: volle, mooie, gezonde en lange wimpers. Met FLASH is het mogelijk om jouw eigen wimpers te verzorgen en te laten groeien op een goede manier.

Wat is een wimper serum?

In deze blog geven wij aan dat een wimper serum hét middel is om jouw wimpers te laten groeien. Maar wat is een wimper serum eigenlijk? Een wimper serum is een serum dat ingrediënten bevat die de wimpers voller, langer en sterker maken. Het zorgt ervoor dat de wimpercyclus wordt verlegd, waardoor je minder winderhaartjes verliest in een korte periode. Een wimper serum geeft jouw wimpers een boost.

Wat zijn de voordelen van een wimper serum?

Een wimper serum biedt veel voordelen voor jouw wimpers, waaronder:

 • Het bevat geen chemische troep. Je ogen gaan niet snel irriteren door natuurlijke ingrediënten.
 • Je krijgt sneller mooie en lange wimpers in een kortere periode.
 • Je wimperhaartjes krijgen een donkerder kleur.
 • Je ogen gaan weer stralen, want jouw blik gaat spreken.

Hoe werkt een wimper serum?

Om te begrijpen hoe een wimper serum werkt, is het belangrijk om te weten dat de wimpercyclus in verschillende fases gaan: anagene fase, catagene fase en de telogene fase. In de eerste fase, de anagene fase, groeien de wimpers actief. Dit duurt ongeveer 30 tot 45 dagen. Elke wimper groeit tot een bepaalde lengte. Bij de catagene fase bereiken de wimpers een punt waarbij het haarzakje gaat krimpen. Zodra een haartje uitvalt, zal het niet direct teruggroeien. In de derde fase, de telogene fase, begint de rustfase wat ongeveer 100 dagen kan duren. In deze periode gaan de wimperhaartjes uitvallen. Elke wimperhaar kan zich in een andere fase bevinden, waardoor niet alle haartjes direct uitvallen. Door verschillende ingrediënten in een wimper serum wordt de anagene fase verlengt, waardoor de wimperharen langer blijven groeien.

Ik heb lange wimpers, en nu?

Zodra jouw wimpers lang zijn geworden, is het ook belangrijk om die lengte te behouden. Je kunt een aantal handelingen doen om je lange wimpers zo lang mogelijk te houden.

Wat zijn schadelijke handelingen voor lange wimpers?

Er zijn een aantal schadelijke producten die lange wimpers kunnen beïnvloeden. Deze hebben we voor je op een rij gezet, zodat je weet wat je beter kunt vermijden om je wimpers te laten groeien.

 1. Wij raden het gebruik van wimperextensions af. Wimperextensions kunnen zeer veel schade aanrichten aan jouw wimpers. Vaak wordt dit met de wortel van de afgetrokken, waardoor de haren definitief weg kunnen blijven.
 2. Smeer geen vaseline op je ogen. Vaak wordt gezegd dat dit bevorderend werkt, echter zit er geen ingrediënt in vaseline wat dit zou moeten doen. Het maakt eerder de haartjes zwaar, waardoor ze kunnen afbreken. Hierdoor raden we dit ook af.
 3. Ga niet slapen met mascara. Door mascara te lang op je oog te laten zitten, trekken de chemicaliën in je wimpers wat negatieve gevolgen kan hebben voor de lengte en stevigheid van jouw lange wimpers.
 4. Wrijf niet teveel in je ogen. Door te wrijven in je ogen kunnen je wimpers gevoelig raken wat ervoor kan zorgen dat je wimpers ook afbreken.

We hopen dat je met deze blog een duidelijk beeld hebt gekregen wat je kunt doen als je korte wimpers hebt en je wilt lange wimpers creëren, hoe je lange wimpers kunt krijgen en wat je moet doen als jij je lange wimpers wilt behouden. Wil jij ook graag lange wimpers? Bestel dan nu FLASH als wimper serum.

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

 • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
 • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
 • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
 • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

Hoe breng je een wimperserum aan?

Een wimperserum is de ideale manier om je wimpers een boost te geven in lengte, volume en dikte. Vaak wordt gedacht dat een wimperserum aanbrengen erg lastig is, maar dat is helemaal niet het geval. Met de eerste keer aanbrengen van het wimperserum heb je het al onder...

0 reacties

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES