Waarom is FLASH een natuurlijk wimperserum

door | sep 9, 2022 | Wimperserum

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk wimperserum is FLASH ontwikkeld. Dit wimperserum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ook nog eens cruelty-free. Dit maakt dat deze natuurlijke wimperserum niet enkel goed is voor het milieu, maar ook voor de dieren. Celié Beauty is namelijk van mening dat een wimperserum niet ten koste moet gaan van milieu en dier. Dus, wil jij ook een veilige en natuurlijke wimperserum? In deze blog vertellen wij je precies waarom dit wimperserum natuurlijk is en welke ingrediënten jij in dit serum kunt vinden.

Een duurzaam, natuurlijk wimperserum

Herken je het dat je voorheen nog koos voor te dure en onnatuurlijke wimperextensions die vol zitten met plastic? Deze wimperserum die natuurlijk en diervrij is, zal jouw nieuwe wondermiddel zijn. Ons natuurlijke wimperserum zorgt ervoor dat jij jouw wimpers optimaal kunt verzorgen én ook nog eens groeien. Zonder te dure, onnatuurlijke andere producten als wimperextensions of wimperserums.

Onze ingrediënten zijn natuurlijk. Dit maakt dat deze wimperserum vegan is én ook nog eens dierproefvrij. Met ons natuurlijk wimperserum bewijzen we dat de verzorging van jouw wimpers het welzijn van dier en klimaar niet hoeven te beïnvloeden. Door te kiezen voor een natuurlijk wimperserum en niet onnatuurlijke cosmeticaproducten kies jij al voor een betere wereld. Kleine stapjes maken een groot verschil.

Een natuurlijk wimperserum zonder parabeen

Vaak zie je in andere wimperserums, mascara of wimperextensions parabeen in de ingrediënten. In dit wimperserum zit géén parabeen. parabeen is de verzamelnaam voor een groep chemische stoffen die gebruikt worden voor een langere houdbaarheid van een product. Ze zeggen dat dit veilig is, echter kiezen wij alsnog voor natuurlijke ingrediënten.

natuurlijk wimperserum

De ingrediënten in dit natuurlijke wimperserum

In dit natuurlijk wimperserum vind jij de volgende producten: Aqua, Hyaluronate, Pentylene, Glucol, Panax Ginseng Extract, Swertia Japonica Extract, Pumpkin Seed Extract, Acorus Calamus Root Extract, Panthenol, Serenoa, Serrutata Fruit Exract, Biotinoyl, Tripeptide-1, Myristoyl, Pentapeptide-17, Oligopeptide-10, Tocopherol, Biotin. Indien je vragen hebt over één van de ingrediënten, stuur gerust een mail naar info@celiebeauty.nl. We staan je graag te woord.

Meer dan enkel natuurlijke ingrediënten

Naast het feit dat we gebruik maken van natuurlijke ingrediënten stopt het daar niet bij. Met dit natuurlijke wimperserum proberen we ook de levering van ons product zo natuurlijk mogelijk tedoen. Hierbij houden we rekening met het verpakkingsmateriaal en doen we onze eigen leveringen recyclen.

Nog meer voordelen van onze natuurlijke wimperserum

Naast de natuurlijke ingrediënten in dit wimperserum biedt FLASH nog veel meer voordelen voor jou:

  • FLASH is eenvoudig te gebruiken en binnen 10 seconden aan te brengen
  • FLASH zorgt al voor resultaat na één week en binnen 3 maanden heb jij lange, volle en sterke wimpers
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te betalen die je om de 3 weken moet opvullen

Daarnaast is FLASH klinisch getest waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat ons natuurlijk wimperserum veilig is voor jouw wimperserum en écht werkt. Wil jij het ook eens uittesten? Bestel dan nu FLASH op onze website.

natuurlijk wimperserum

Vragen

Heb je nog vragen over enkele ingrediënten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of mail naar info@celiebeauty.nl

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

  • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
  • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
  • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

Hoe breng je een wimperserum aan?

Een wimperserum is de ideale manier om je wimpers een boost te geven in lengte, volume en dikte. Vaak wordt gedacht dat een wimperserum aanbrengen erg lastig is, maar dat is helemaal niet het geval. Met de eerste keer aanbrengen van het wimperserum heb je het al onder...

Dit is het wimpergroeiserum dat écht werkt

Een wimpergroeiserum dat prikt als je het opsmeert. Een wimpergroeiserum dat stiekem slecht is voor je ogen. Een wimpergroeiserum dat eigenlijk niet werkt, ook al houd je de moed erin. Een wimpergroeiserum die eigenlijk helemaal niet goed is voor de natuur of de...

0 reacties

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES