Over Célie


blush (1)


€ 45,00
Cart


€ 45,00
Cart

Over  Célie

Over Célie Beauty

We zijn dagelijks bezig met onze verzorging. Of het nu je huid, haar of kleding is, je wil er goed uitzien. Want als je er goed uitziet, voel je je goed en ga je zelfverzekerd op pad. Hetzelfde geldt voor je wimpers, welke letterlijk en figuurlijk de eyecatcher kunnen zijn van je gezicht. Wij geloven dat goede wimperverzorging voor iedereen beschikbaar moet zijn.
Daarom hebben we FLASH gelanceerd; het wimperserum welke op een natuurlijke manier voor stralende en volle wimpers zorgt. Ons motto is niet voor niets: ‘’Take care of your lashes and grow!’’

 

Voor elke wimper

Célie Beauty is er voor elke wimper, want elke wimper verdient de beste verzorging.
Zoals elk mens anders is, is ook elke wimper anders. Wat alle wimpers wel gemeen hebben, is dat ze verzorging en aandacht nodig hebben. Dat is precies wat jij met FLASH kan doen; je wimpers een boost geven en laten groeien.

Duurzaam

Bij Célie Beauty geloven we in de kracht van de natuur. Daarom gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten voor ons FLASH wimperserum en is deze 100% vegan en cruelty-free.

Met ons wimperserum bewijzen we dat onze eigen verzorging niet ten koste hoeft te gaan van het welzijn van dieren en het klimaat. Alleen samen kunnen we zorgen voor verantwoorde en kwalitatieve cosmeticaproducten.

In tegenstelling tot andere wimperserums en -extensions maken we ook geen gebruik van parabeen. Parabeen is de verzamelnaam voor een groep chemische stoffen die vooral gebruikt worden om de houdbaarheid van producten te verhogen. Hoewel parabenen als veilig worden gezien, geven wij de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten.

Daarnaast proberen we de levering van onze producten zo effectief mogelijk te doen, door rekening te houden met verpakkingsmateriaal en onze eigen leveringen te recyclen.

Heb jij tips over hoe wij als Célie Beauty nog duurzamer kunnen worden? Dan horen we graag van je! Neem gerust contact op via onze contactpagina of Instagram.

Samen maken we de beautyindustrie een stukje beter!

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen.
Celine (oprichtster Célie Beauty): ‘’Zelf ben ik dagelijks met mijn verzorging bezig, voorheen focuste ik me vooral op mijn huid en make-up. Echter was ik al jaren ontevreden over mijn wimpers, ze waren niet lang en mooi. Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing, raakte ik enthousiast over het creëren van een natuurlijk & vegan wimperserum. Daarom startte ik met de ontwikkeling van mijn eigen wimperserum én
met succes. ‘’

contact

Burgemeester de Geusstraat 65

5146EA Waalwijk

KvK: 80692087

  • info@celiebeauty.nl

Pagina’s

Social media


Instagram

Privacy Policy

Algemene voorwaarden