BEHIND THE BRAND

Take care of your lashes and grow

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen.  

Oprichtster Célie Beauty: ‘’Zelf ben ik dagelijks met mijn verzorging bezig, voorheen focuste ik me vooral op mijn huid en make-up. Echter was ik al jaren ontevreden over mijn wimpers, ze waren niet lang en mooi. Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing, raakte ik enthousiast over een wimperserum. 

Echter bleek dit wimperserum niet makkelijk aan te brengen, hielp het amper en was het niet cruelty-free en vegan. Daarom startte ik met de ontwikkeling van mijn eigen wimperserum én met succes.‘’

DE VOORDELEN VAN CELIÉBEAUTY

Samen creëren we de mooiste wimpers!

Voor elke wimper

Célie Beauty is er voor elke wimper, want elke wimper verdient de beste verzorging. Zoals elk mens anders is, is ook elke wimper anders. Wat alle wimpers wel gemeen hebben, is dat ze verzorging en aandacht nodig hebben. Dat is precies wat jij met FLASH kan doen; je wimpers een boost geven en laten groeien.

Perfect voor jouw beauty routine

Jouw beauty routine zorgt voor een verzorgde huid, een opgefleurde look en daarmee voor een stralend uiterlijk én innerlijk. Ons wimperserum past daarom perfect bij jouw beauty routine, zonder dat je daar een expert voor nodig hebt.

Ons wimperserum heet niet voor niets FLASH, want het gebruik is snel én eenvoudig. Binnen een ‘’flits’’ zie jij het resultaat; vollere, gezondere en langere wimpers!

Goede verzorging hoeft niet duur te zijn 

Je verzorging wil je het liefst zelf in de hand houden, met ons wimperserum is dat mogelijk. Met het gebruik van FLASH creëer je zelf sterkere en vollere wimpers op lange termijn.

Dat je af en toe de hulp inschakelt van een professionele schoonheidssalon is natuurlijk verstandig, zij kunnen je tips geven over de optimale verzorging van je huid. Daarom werken we ook samen met een aantal salons, om ons wimperserum nog verder te verbeteren en te bekijken of we andere producten kunnen gaan aanbieden.

 

 

De kracht van de natuur, een duurzaam wimperserum

Bij Célie Beauty geloven we in de kracht van de natuur. Daarom gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediënten voor ons wimperserum en is deze vegan en cruelty-free. 

Natuurlijke ingrediënten zijn niet alleen goed voor onze huid en ons lichaam, maar ook voor onze planeet. Daarom zijn we zo trots op ons duurzame wimperserum, dat vol zit met krachtige, natuurlijke ingrediënten die de gezondheid en de groei van je wimpers bevorderen. 

Met ons wimperserum bewijzen we dat onze verzorging niet ten koste hoeft te gaan van het welzijn van dieren en het klimaat. Alleen samen kunnen we zorgen voor verantwoorde en kwalitatieve cosmeticaproducten. 

Daarnaast proberen we de levering van onze producten zo effectief mogelijk te doen, door rekening te houden met verpakkingsmateriaal en onze eigen leveringen te recyclen. 

Samen maken we de beautyindustrie een stukje beter!

 

 

BE PART OF THE JOURNEY

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, leuke acties, gebruikstips en ervaringen van andere Célie klanten? Volg ons dan op Instagram!

Heb je een vraag over ons wimperserum, de levering of een suggestie? Dan ben je meer dan welkom om deze te stellen. Dit kan via onze contactpagina of door een bericht te sturen via Instagram.