wimperserum

Neem contact op met Celié.

Heb je een vraag over ons wimperserum? Of wil je wat tips over het gebruik?  Wij staan voor je klaar! Laat hieronder een berichtje achter of stuur ons een DM via Instagram, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. 

Ook suggesties over onze service, communicatie of social media zijn meer dan welkom. We zijn een jong team én leren elke dag een stukje meer.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan via Instagram. 

Liefs, 

Team Célie Beauty

Lees de privacyverklaring

1 + 5 =


EMAIL: info@celiebeauty.nl
Burg. de Geusstraat 65
5146EA Waalwijk
NEDERLAND
TEL: +31 6 416 22 1 44

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

=

Wat is FLASH?

Met FLASH introduceren we een diervriendelijke wimperserum die veilig is voor je wimpers mét een snel en langdurig resultaat. Het mooiste is dat je dit resultaat zelf behaald, zonder dure wimperbehandelingen of onnatuurlijke wimperextensions.

=

Is FLASH veilig?

FLASH is klinisch getest waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat het serum veilig is voor je wimpers en echt effectief is. Zoals met ieder cosmetica product stop het gebruik direct zodra er irritatie ontstaat. 

=

Wat kost verzending?

De standaard verzendkosten voor een zending binnen Nederland bedragen €3,95. 

=

Kan ik het product retourneren?

Ja, dat is zeker mogelijk. Retourneren is gratis. Retourneren is mogelijk tot 30 dagen na aankoop. Stuur een mail naar info@celiebeauty.nl en we zorgen voor de verdere afhandeling. Let op: Het wimperserum en de verpakking mag niet geopend en/of beschadigd zijn. 

=

Mijn serum is op. Wat kan ik nu doen?

Het is goed om de wimpers te blijven verzorgen. Het is aan te raden om weer een nieuwe FLASH te bestellen zodra deze op is. Bestel jouw FLASH hier.

=

Hoe lang kan ik met mijn FLASH doen en wanneer zie ik resultaat?

FLASH zorgt binnen één week al voor zichtbaar resultaat én binnen 3 maanden voor volle en sterke wimpers voor de lange termijn.

=

Wat is de levertijd?

Heb je op werkdagen voor 19:00 besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden (met uitzondering van zondag en Nationale feestdagen).  Zodra je bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging. 

=

Hoe weet ik waar mijn pakketje is?

Je ontvangt een track and trace code per email zodra het pakketje is verzonden. Met deze link kun jij jouw zending volgen. 

=

Ik vergat het dagelijks te gebruiken. Wat moet ik nu doen?

We vergeten allemaal wel eens iets. Geen probleem. Smeer het serum weer dagelijks totdat je jouw optimale resultaat hebt bereikt. Zijn de wimpers op jouw gewenste lengte? Dat is het resultaat. Daarna kan je het serum 2 of 3 keer per week gebruiken om zo het resultaat te behouden.

=

Hoe lang is FLASH houdbaar?

Wanneer je een product moet weggooien kan je niet altijd ruiken of zien. Hou daarom maximaal 6 maanden aan na opening van je serum. Daarnaast zijn de ingrediënten ook gevoelig voor licht en warmte. Leg daarom het serum niet op een warme plek of waar zonlicht binnenkomt. Check naast de datum ook het product zelf wanneer je het bijvoorbeeld even niet hebt gebruikt. Als anders ruikt of de structuur van het product is veranderd, doe je er goed aan het product weg te gooien. Better safe than sorry!