Wimpers snel laten groeien? 6 tips voor langere wimpers!

door | aug 4, 2022 | Korte wimpers, Wimperserum

Een prachtige look met lange en volle wimpers, stiekem wilt iedere vrouw dit wel. Helaas zijn we niet allemaal geboren met lange en volle wimpers, waardoor veel vrouwen op zoek zijn naar de oplossing. Wimpers snel laten groeien gaat echter niet binnen één dag, maar gelukkig is er een oplossing: langere wimpers serum van Celié Beauty. Met zorgvuldigheid en een klein beetje geduld in tijd kun jij ook jouw wimpers snel laten groeien. In deze blog leggen wij je precies uit hoe, waarom en geven wij je extra tips voor het creëren van langere wimpers.

wimpers snel laten groeien

De voordelen van langere wimpers

Helaas is niet iedere vrouw gezegend met lange wimpers. Daarnaast willen veel vrouwen ook niet graag wimper extensions, waardoor ze toch op zichzelf zijn aangewezen om langere wimpers te creëren. Maar nee, het is niet onmogelijk. Het kan. Met de juiste langere wimpers serum is het mogelijk. Lange wimpers geven namelijk een prachtige look aan jouw gezicht. Veel vrouwen geven ook wel aan dat ze hun blik sprekender en vriendelijker wordt. Door te kiezen voor het snel te laten groeien van jouw wimpers kun jij ook deze blik creëren. Daarnaast zijn lange wimpers een boost voor jouw zelfvertrouwen en dat willen we allemaal, toch?.

wimpers snel laten groeien

Tips voor wimpers snel laten groeien

Wimpers snel laten groeien kan op verschillende manieren. Er zijn nog veel meer tips die we graag met jou bespreken. Lees dus vooral verder om de tips voor wimpers snel te laten groeien te ontdekken.

Tip 1: Ontdek de langere wimpers serum Flash

Celié Beauty heeft een natuurlijke wimperserum ontwikkeld, speciaal voor dames. Met dit wimperserum willen we vrouwen volle en mooie wimpers geven en wimpers snel laten groeien. Met dit lange wimpers serum zorg jij voor echte eyecatchers: jouw prachtige ogen. Celié Beauty zorgt ervoor dat jij al binnen enkele weken prachtige, gezonde, volle en lange wimpers hebt voor de lange termijn. Benieuwd naar Flash? In de volgende alinea vertellen wij je graag nog meer over Flash.

Tip 2: Voeding kan langere wimpers positief beïnvloeden

Indien je graag wimpers snel wilt laten groeien, is het ook belangrijk om te letten op je voeding. Voeding die ervoor kan zorgen dat jouw wimpers sneller gaan groeien zijn onder andere vis, eieren, soja-eiwitten en yoghurt. Eet dit wat meer en het zal een positief effect geven aan de groei van jouw wimpers.

Tip 3: Vul de vitamines aan

Naast opletten op voeding is het ook mogelijk om de vitamines aan te vullen, waardoor wimpers sneller gaan groeien. Vitamine C, E en antioxidanten doen de wimperhaargroei positief beïnvloeden. Vaak zijn deze vitamines te koop bij een drogisterij in de buurt. Antioxidanten zijn tevens te vinden in voeding en dranken, zoals fruit, noten, groene thee en kurkuma thee. Een aanvullende bonustip voor jou: vaak is vitamine C te koop in capsules. Deze capsules zijn eenvoudig open te maken, waardoor je de vitamine C op je wimpers en wimperlijn kunt aanbrengen. Zodra je dit toepast, is de vitamine direct op de juiste ‘locatie’. Wimpers snel laten groeien start met slim denken, zullen we maar zeggen! 😉

Tip 4: Waterproof mascara? Hell no!

Wellicht heb je dit al vaker gelezen, maar waterproof mascara is een ontzettend agressieve mascara. Deze mascara hecht zich strak op de wimpers, waardoor de mascara zeer moeilijk te verwijderen is. Door te hard wrijven om de waterproof mascara te verwijderen, breken de wimperhaartjes af. Zorg ervoor dat je dus een mascara gebruikt die eenvoudig te verwijderen is – zonder te hard wrijven.

Tip 5: Wimpers snel laten groeien door goed te reinigen

Je gezicht schoonmaken en het verwijderen van oogmake-up is essentieel voor langere wimpers. Indien je dit niet dagelijks doet, kunnen vuilresten in de poriën blijven zitten. Dit resulteert dat de huid niet kan ademen en de haren niet kunnen groeien. Verwijder dus goed make-up van het gezicht, vergeet de ogen niet. Ga nooit slapen met make-up op.

Tip 6: Stop met wrijven – be kind

Wimpers snel laten groeien start ook echt bij de basis: wees eens wat liever voor je ogen, stop met hard wrijven. Trek ook niet aan je wimperhaartjes als er een mascaraklontje op zit. Met zachte handelingen zorg je ervoor dat de wimpers minder snel afbreken en de kans krijgen om sneller te groeien.

Wimpers snel laten groeien met FLASH

Benieuwd naar ons langere wimper serum FLASH geworden? FLASH is een diervriendelijke wimper serum die veilig is voor jouw wimpers. Dit wimper serum is eenvoudig te gebruiken en geeft al snel resultaat. Vaak kun je al na één week de eerste resultaten zien en binnen 3 maanden heb je lange wimpers.

wimpers snel laten groeien

Bij Celié Beauty werken we met natuurlijke ingrediënten en is Flash parabeen-vrij geproduceerd. Daarnaast is onze wimper serum niet getest op dieren wat FLASH 100% vegan en 100% cruelty-free maakt.

Waarom kiezen voor FLASH?

  • Eenvoudig te gebruiken: al binnen 10 seconde aangebracht op de wimpers
  • Snel en langdurig resultaat: binnen één week al zichtbaar resultaat
  • Bespaar kosten: geen dure wimperextensions meer
  • 100% veilig, vegan en cruelty-free
  • Klinisch getest: een veilige wimper serum voor jou

Met deze blog hopen we dat we je tips hebben gegeven waar jij mee vooruit komt. Wimpers snel laten groeien start bij jezelf. Pas deze tips toe en geniet van het eindresultaat. Houd vol, jouw lange wimpers zijn on her way!

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

  • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
  • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
  • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

Hoe breng je een wimperserum aan?

Een wimperserum is de ideale manier om je wimpers een boost te geven in lengte, volume en dikte. Vaak wordt gedacht dat een wimperserum aanbrengen erg lastig is, maar dat is helemaal niet het geval. Met de eerste keer aanbrengen van het wimperserum heb je het al onder...

0 reacties

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES