Mijn wimpers vallen uit – de mogelijke oorzaken en oplossing

door | okt 21, 2022 | Korte wimpers | 0 Reacties

Helaas is het mogelijk dat je wimpers uitvallen. Je hebt het gevoel dat je geen wimperhaar meer overhoudt en voelt je onzeker. Natuurlijk groeien ze weer terug, maar dat duurt ook weer een cyclus lang. Hierdoor is het belangrijk om te weten wat de mogelijke oorzaak is om dit te voorkomen. Indien je wimpers uitvallen, is deze blog speciaal voor jou geschreven. We vertellen enkele oorzaken en een fijne oplossing om je wimpers weer snel te laten groeien.

Mijn wimpers vallen uit is vanaf nu verleden tijd.

Mijn wimpers vallen uit: de mogelijke oorzaken

Oorzaak 1: Wrijven

De eerste mogelijke oorzaak kan zijn dat je te hard in je ogen wrijft. Deze hardhandigheid kan ervoor zorgen dat je wimpers haar kracht verliest en loslaten. Stop dus met te hard in je ogen wrijven en wees eens wat liever voor je ogen.

Oorzaak 2: Mascara

Mascara kan de boosdoener zijn voor het uitvallen van jouw wimpers. Een dikke laag mascara kan funest zijn voor kwetsbare wimpers. Kies voor een minder zware mascara en doe niet dubbele laagjes op de wimpers. Zo zorg je ervoor dat de wimpers niet te erg verzwaren en je wimpers minder snel uitvallen.

Oorzaak 3: Wimperkruller

Veel vrouwen maken gebruik van een wimperkruller. Het is logisch, Je wimpers krijgen een fijne krul, echter kan het ervoor zorgen dat je wimpers uitvallen van een wimperkruller. Probeer af en toe eens die wimperkruller over te slaan. Kies er voor om dit enkel voor gelegenheden te doen, dus alleen in het weekend. Dit zorgt ervoor dat je wimpers niet te veel beschadigen.

Oorzaak 4: Hormonen en stress

Stress en hormonen kunnen invloed hebben op de haargroei. Door ziekte of stress kan het zijn dat je hormonen onder druk komen te staan wat kan leiden tot haaruitval of haargroei.

Oorzaak 5: Ontstoken oog(lid)

Hoe vervelend is een ontstoken ooglid. Je oog is dik, rood en opgezwollen. Door deze ontsteking kunnen horen los laten, waardoor wimpers uitvallen. Om hier zo snel mogelijk komaf van te maken, raden we het aan om met je huisarts contact op te nemen.

Oorzaak 6: Wimperextensions

Wimperextensions of nep wimpers zijn zwaar voor je wimpers. Tevens wordt gebruik gemaakt van lijm die aan je eigen wimpers worden geplakt. Bij het verwijderen van wimperextensions of nep wimpers is het mogelijk dat je té hard trekt en je eigen wimperharen eruit trekken. Heb je wimperextensions? Laat je wimperextensions zorgvuldig verwijderen bij een goede salon. Start hierna met een wimperserum om op een natuurlijke wijze lange wimpers te krijgen.

mijn wimpers vallen uit

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

  • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
  • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
  • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES