Hoe breng je een wimperserum aan?

door | okt 21, 2022 | Wimperserum

Een wimperserum is de ideale manier om je wimpers een boost te geven in lengte, volume en dikte. Vaak wordt gedacht dat een wimperserum aanbrengen erg lastig is, maar dat is helemaal niet het geval. Met de eerste keer aanbrengen van het wimperserum heb je het al onder de knie. Met een wimperserum zorg je ervoor dat je lange en dikkere wimpers kunt krijgen op een natuurlijke manier – zonder te dure wimperextensions. In dit artikel vertellen wij je graag hoe je op de juiste manier jouw wimperserum kunt aanbrengen. Lees het rustig door en je bent al klaar voor de start, voordat je het product hebt aangeschaft!

Je ogen reinigen voor het wimperserum aanbrengen

Bij een wimperserum aanbrengen is het eerste wat jij moet weten, is dat je altijd moet beginnen met schone wimpers. Dit wordt vaak gedaan met een goede oogremover. Indien je last hebt van hardnekkige make-upresten is het mogelijk om je oogleden en wimpers even te laten weken met een wattenschijfje en een oog make-up remover. We raden het aan om alle make-up van je wimpers te verwijderen, zodat het wimperserum haar werk goed kan doen.

Een wimperserum aanbrengen

Een wimperserum aanbrengen doen we in de 4 eenvoudige stappen van Celié Beauty: Clean, Apply, Sleep and Enjoy!

#1 Clean

In de eerste stap tijdens het wimperserum aanbrengen is het belangrijk om je ogen make-up en creme-vrij te maken. Hoe je dat doet, hebben we hierboven beschreven. Het is uiterst belangrijk om schone ogen te hebben, zodat het wimperserum goed kan intrekken in jouw haarzakjes wat een boost zal geven in de groei voor meer volume, lengte en dikte van de wimpers. Zijn je ogen goed schoon? Ga dan door naar stap 2 Apply in het proces van jouw wimperserum aanbrengen.

#2 Apply

In de tweede fase, de Apply fase, gaan we het wimperserum aanbrengen. Trek je ooglid wat strakker, net zoals tijdens het aanbrengen van eyeliner. Breng nu het wimperserum aan net boven je wimperrand. Dit lijntje doe je ook net zoals de eyeliner. Ga van hoek naar hoek. Houdt er rekening mee dat je wel echt goed op de rand van de haren zit, dus niet te erg op de huid. Is het gelukt? Ga dan door naar de meest fijne fase in het proces.

#3 Sleep

Stiekem is dit toch wel een heerlijke stap in het proces van het wimperserum aanbrengen. Waarom? Het is tijd om te relaxen, je mag gaan slapen. Tijdens de nacht gaat het wimperserum haar werk doen. Geniet van jouw nachtrust. Welterusten!

#4 Enjoy

In principe werken wimperserums erg snel. Het wimperserum van FLASH geeft namelijk al na één week resultaat! En het enige wat jij moest doen? Je ogen schoonmaken, aanbrengen en lekker slapen. Zo eenvoudig is het dus om prachtige, lange, volle wimpers te krijgen.

Indien je kiest voor een wimperserum, kijk dan goed of er geen schadelijke ingrediënten in het serum zitten of onvoldoende onderzoek is gedaan naar het gebruik op langdurige termijn. Kies voor een wimperserum die veilig is voor jouw wimpers en huid.

Een veilig wimperserum

Een veilig wimperserum is FLASH van Celié Beauty. In dit wimperserum zitten enkel natuurlijke ingrediënten, waardoor het niet schadelijk is voor jouw wimpers of huid. Daarnaast is dit wimperserum parabeen-vrij geproduceerd, 100% vegan en cruelty-free. Dit is niet enkel alleen goed voor jou, maar ook voor jouw omgeving. FLASH is klinisch getest en zeer veilig om te gebruiken. Ben jij benieuwd naar dit veilige wimperserum? Bestel FLASH nu op onze website.

Mijn wimpers vallen uit: de ideale oplossing voor lange wimpers

Indien je wimpers zijn uitgevallen en jij graag lange, volle en dikkere wimpers wilt, raden we aan om te starten met een wimperserum. Een wimperserum is een manier om op een natuurlijke manier je wimpers te laten groeien. Een veilige wimperserum die goed is voor jouw wimpers en huid is FLASH. Met FLASH zorg je ervoor dat je wimpers alweer binnen één week een groei doormaken. Dit serum is eenvoudig aan te brengen in slechts 10 seconden.

De voordelen van FLASH:

  • Je hebt weer snel lange wimpers, nadat ze zijn uitgevallen
  • Je bespaart kosten door geen dure wimperextensions meer te hoeven betalen
  • FLASH is 100% veilig, vegan, cruelty free en zonder parabenen
  • Je hebt al binnen één week zichtbaar resultaat

Wimpers vallen uit kun je nu oplossen met FLASH.

You May Also Like…

Waarom is FLASH een natuurlijk wimperserum

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijk wimperserum is FLASH ontwikkeld. Dit wimperserum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ook nog eens cruelty-free. Dit maakt dat deze natuurlijke wimperserum niet enkel goed is voor het milieu, maar ook voor de...

Dit is het wimpergroeiserum dat écht werkt

Een wimpergroeiserum dat prikt als je het opsmeert. Een wimpergroeiserum dat stiekem slecht is voor je ogen. Een wimpergroeiserum dat eigenlijk niet werkt, ook al houd je de moed erin. Een wimpergroeiserum die eigenlijk helemaal niet goed is voor de natuur of de...

0 reacties

dikke wimpers

Vanuit de liefde voor beauty

Célie Beauty is ontstaan vanuit de liefde voor beauty en de optimale verzorging voor iedereen. Onze missie is om elke vrouw over volle en mooie wimpers te laten beschikken. Zonder dure of onnatuurlijke opties, maar mét een natuurlijk wimperserum. Met FLASH maak je van je wimpers echte eyecatchers. Binnen enkele weken heb je vollere, mooiere en gezondere wimpers voor de lange termijn.

CATEGORIES